Red Energy ampul

sportvoeding, kruidenoase, kruiden, supplementen, spiergroei, spierkracht, uithouding, conditie, afslanken, gezondheid

Energy diet smart

Algemene info / Bestel

Op basis van guarana: energie tegen plotselinge vermoeidheid.

Eenheid Smaak Prijs Bestel

Meer info: Red Energy ampul

ijgt u een klop van de hamer? RED ENERGY bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis tonus levert en:
◦Helpt de geest actief te houden
◦Helpt de waakzaamheid te ondersteunen
◦Geen zenuwachtigheid veroorzaakt

Ideaal voor, sportievelingen, mensen die ’s nachts werken, studenten die zich voorbereiden op hun examens, en voor iedereen die een avondje wil stappen.

Gearomatiseerde witte wijn*; poeder van guarana (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 1200 mg/15 ml).

* Bevat sulfieten. Alcohol 14% vol.

De inhoud van het flesje, puur of verdund in een koude drank innemen, wanneer de behoefte zich voordoet. Er wordt aangeraden niet meer dan 3 flesjes per dag te nemen. Medisch advies aanbevolen bij zwangerschap en borstvoeding. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *